Termék katalógus és fotó galéria

Marrakesh Cementlap

Termék katalógus és fotó galéria

Felhasználóbarát cementlap-böngésző kialakítása volt a kiindulópontja a Marrakesh redizájnnak. Színek és stílus szerint szűrheted a kínálatot. Zavartalanul, teljes képernyőn csodálhatod meg ezeket az igen attraktív cementlapokat.
Termék katalógus és fotó galéria

Nézd meg élesben: marrakeshcementlap.hu

A régi weboldal problémái

A régi honlap egyik legnagyobb hiányossága a termékfotók méretében mutatkozott meg. Túl kicsik voltak. Ez nem túl szerencsés, egy ilyen vizuális műfajban. Erre álltunk elő a megoldásunkkal. Használjuk a teljes képernyőt.

Elhagytuk a termékkategóriák elnevezését a bal oldalsávból. Gyakorlati haszna nem volt. A speciális elnevezések kábé semmit nem mondanak az átlagos felhasználónak, akik inkább kép alapján listából választanak. A jobb oldalsáv is repült. A benne lévő tartalmak nem adtak annyi pluszt, amit nem lett volna érdemes beáldozni a felszabaduló hely javára.

Marrakesh ilyen volt
A régi oldalon túl kicsi a termékfotó és sok a zavaró elem.

Termék oldal redesign

Terítsük ki amink van. Igen mutatósak ezek a cementlapok így adja magát, hogy életszerűen, mozaikban teljes képernyőre kifeszítve mutassuk be őket. Csak egy kis úszó infópanel amit elhelyeztünk a termékoldalon.

Navigációs nyilakkal, a teljes katalógus végiglapozható. A kapcsolódó termékekként azonos és/vagy rokon mintájú, illetve színű ajánlásokat helyeztünk ki.

Marrakesh termék oldal
A termék teljes képernyőre feszül