Digitális műhelymunka

Weben és offline

KÉT SZEMÉLYES DESIGN STÚDIÓ Budapest szívében. Kreatív műhelyünkben, arculatot és egyedi honlapokat tervezünk. Ismerd meg a fejlesztés menetét és a munka módszerünket.

A fejlesztés menete…

01. Weboldal tervezés
Weboldal tervezés

Felhasználói élmény tervezése

A fejlesztést, minden esetben átfogó tervezés előz meg. Tájékozodunk az adott szakterületen, megvizsgáljuk a konkurenciát. Tanácsokkal látjuk el a megrendelőt, a keresési szokások, a felhasználói viselkedés és az elérendő cél figyelembevételével.

Szövegírási támpontokat és online stratégiát dolgozunk ki. Drótvázakon tervezzük meg a leendő honlap tartalmát és funkcióit. Hiszünk abban, hogy az előkészítés és tervezés megkerülhetetlen a minőségi végeredmény előállításában.

02. Design és Stílus
Design és Stílus

Karakteres vizuális arculat

Egységes vizuális atmoszféra megteremtése a cél minden platformon. Együtt gondoljuk át a webes és nyomtatott arculati elemeket. Kollégánk bevonásával, az arculat belsőépítészeti alkalmazását is megtervezzük.

Szeretjük a letisztult, egyszerű megjelenést. Bátor betű méret, és nagy kifutó terek használata jellemző a weboldalainkra. Tagoljuk és hierarchizáljuk a tartalmat, áttekinthetővé és érthetővé téve így a lényeges információkat.

03. Reszponzív honlap
Reszponzív honlap

Élmény minden eszközön

Honlapod rugalmasan illeszkedik a végtelen számú eszköztípus kijelzőjére. Kompromisszum mentes élményt nyújt mobilon, tableten és asztali számítógépen is.

Nem csupán formai, hanem tartalom szervezési metodika a “Mobil az első” tervezési módszer. Hierarchizáljuk a tartalmat. A minimális és elégséges információ tálalásával kezdünk, majd bővítjük azt és haladunk a “nagyképernyős” egész felé.

04. Tartalomkezelés
Tartalomkezelés

Honlapod házon belül szerkeszthető

Elsősorban a legnépszerűbb nyílt forrású tartalomkezelőre Wordpressre, fejlesztünk sablonmentes, teljesen egyedi megjelenésű és testreszabott funkciókkal bíró honlapokat. A tartalmak, jól ismert, könnyen kezelhető és intuitiv adminisztrációs felületen szerkeszthetők.

Az elkészített honlap teljes egészében a megrendelő tulajdonába kerül. Nincsenek további rejtett havi díjak és üzembentartási költségek.

05. Személyes kapcsolat
Személyes kapcsolat

Közvetlen kommunikáció

Gördülékeny ügymenet. Minden egy kézben. Piciny design csapatunk éllovasai szenvedélyes digitális kézművesek akik, — a tervezésen és kivitelezésen túl — döntéseket hoznak és kommunikálnak veled.

Nagy ügynökségekkel ellentétben, — az effektív munkát hátráltató — ügymeneti körök nélkül közvetlenül a tervezővel állsz kapcsolatban.

Designer és webfejlesztőalkotó elemek

Beke Mátyás - Art Director | Hydrogene

Beke Mátyás

Art Director, Designer

Mátyás a grafikai és arculati feladatok vezetője és kivitelezője. Ő felelős a formákért, a színekért és a vizuális atmoszféráért. Kitalálja a honlapok látványvilágát. Hangulati vázlatokat és grafikai terveket készít. Illusztrációkat, ikonokat rajzol és 3D látványterveket készít

A marketing anyagokhoz ötletekkel látja el a kommunikációs szakembert. Viszi az ügyeket. Vizuális kérdésekben segít a Gábornak és grafikai megoldásokkal támogatja munkájában.

Szabó Gábor - Webfejlesztő | Hydrogene

Szabó Gábor

Webfejlesztő

Gábor alkotja a csapat technológiai szárnyát. Drótvázakon tervezi meg a készülő honlap struktúráját, funkcióit és tartalmait. Átfogó webes ismereteire támaszkodva tervezi a felhasználói élményt.

“Darabokra szeded, megvizsgálod az alkotó részeket, majd összerakod újra. Megismerted az egészet”

Frontend fejlesztőként, magabiztosan és tisztán épít valid HTML/CSS/JS weboldalakat. Nem jön zavarba speciális funkciók szerveroldali programozásától sem. A "szabványos web" elkötelezettje. Fejlesztői filozófiája: "Decide in the browser"

Az ügyfél - Projektgazda

Ideális ügyfél

A megbízó

Olyan céltudatos vállalkozó, aki felkészült és határozott céljai vannak. Érti és értékeli a minőségi munkát. Bízik a szakértelmünkben és szakmai kérdésekben szabadkezet ad.

“Céljaim eléréséhez, minőségi munkára van szükségem…”

Tisztában van vele, hogy az együttműködés kétirányú. Nyitott a közös munkára, szereti a kreatív megoldásokat. Nem kalandor, hanem hosszútávú elképzelései vannak.