Sportruházati arculat és webáruház

DogDays Yoga Wear

Sportruházati arculat és webáruház

Induló magyar ruhamárkához terveztünk logót és online arculatot. Továbbá egyedi reszponzív webshopot készítettünk Woocommerce alapokon. Egyik kis kedvencünk.
Sportruházati arculat és webáruház

Nézd meg élesben: dogdayswear.com

Előzmény

2011-ben készítettük el a Bikram Jóga Buda átfogó arculatát, honlapját, belsőépítészeti terveit. A sikeres arculat révén több jógastúdió is érdeklődött munkáink iránt. A hazai gyártású jóga ruha márka ötletével 2015 -ben kerestek meg bennünket. A megálmodott sportruházat elsősorban a melegben végzett, intenzív verejtékezéssel járó sportokhoz ajánlott. Rugalmasan illeszkedik a testhez, diszkrét, és jó nedvességáteresztő képességekkel rendelkezik.

Logó és kisarculat

Az előzetes konkurens arculatok és a külföldi példák alapos vizsgálata után. Grafikai vázlatterveken keresztül jutottunk el a többszörösen átírt sportos vonalvezetésű emblémához ami magában rejti a vállalkozás (dogdays yoga wear, utalva a hot jógák atmoszférájára) dupla kezdőbetűit.

Sportruházat logó
A logó betűtípusa stílusában illeszkedik az ábrához

Olyan betűtípus választására törekedtünk ami formailag jól illeszkedik az emblémához és korszerű, a nyomtatási feladatokhoz is jól alkalmazkodó egyedi képet mutat az emblémával. Letisztultságával követi az embléma stílusát. Könnyen lehet, hozzá másodlagos betűtípusokat párosítani.

Logó színvkombinációk
A Logó különböző hátterek előtt is jól működik.
Arulat és logó a Roll upon
A roll-up a vásárok elengedhetetlen kelléke

A szín kiválasztásában, a narancssárgára esett a választás, mert kellően fiatalos, dinamikus és jól tükrözi, hogy melegben végzett sportokhoz ajánlott viseletről van szó. A kisarculat kiegészült rollup, molino, ruha címke és csomagolás grafika terveivel.

arculat ruhacímkén
Címketervek a környezettudatosság jegyében készültek.
logó ruházaton
A ruházaton karakteres és látványos elem az embléma.

Webáruház Woocommerce alapokon

Egyik legelterjedtebb WordPress webshop motor adja az alapját a Dogdays online shopjának. Ehhez a motorhoz készítettünk teljesen egyedi reszponzív sablont. Ahol szükség volt rá ott egyedi funkciókkal bővítettük az alap funkcionalitást. Eszközeink: Az egyszerű színhasználat, letisztult formavilág és felkészült frontendes.

honlaptervezés mobileszközre
Számos eszközön elvárt a könnyű kezelhetőség

Legyen szó, mobil-, tablet- vagy asztali böngészőröl, igyekeztünk minden platformon következetes megjelenést és vizuális atmoszférát teremteni. Ezen kívül, az ergonomikus használat és a könnyű, intuitív kezelhetőség voltak a vezető szempontok a honlap fejlesztésénél. A vásárlás menete legyen rövid és egyértelmű.

A visszajelzéseken túl, a növekvő látogatottság és forgalom alapján sejtetni véljük, hogy a honlap és az arculat jól működnek együtt. Nekünk sem véletlen egyik kis kedvencünk.

webhop mobilon
Látogatók közel fele mobilról érkezik.