Edzőterem grafikai arculata

Natural fitnesz

Edzőterem grafikai arculata

A régóta működő testépítő egyesület új helyre költözött. Az egyesület tagjainak határozott döntése volt, hogy egy professzionális megjelenéssel nyitják meg új edzőtermüket. A rájuk jellemző dinamikus arculat megtervezésére kértek fel … Continued
Edzőterem grafikai arculata

A régóta működő testépítő egyesület új helyre költözött. Az egyesület tagjainak határozott döntése volt, hogy egy professzionális megjelenéssel nyitják meg új edzőtermüket. A rájuk jellemző dinamikus arculat megtervezésére kértek fel bennünket. Az edzőtermet egy régi áfészépületből alakították ki, jó példát mutatva arra, hogyan lehet sikeresen újra hasznosítani az elhagyatott, funkciótlan, belvárosi épületeket.

testepito_fitness_logo
A logó, fekete-fehér és inverz vátozatokban

A logót tervezésekor az izomrostok elasztikus karaktere inspirálta. Fontos szempont volt a grafikai elemek tervezésekor, hogy erőt és mozgalmasságot sugalljon. Az edzőterembe egyre több hölgyet szeretnének bérlet vásárlására ösztönözni. A logotípia a nőies jelleget is hordoz ezért könnyen tudnak vele azonosulni a hölgyek is. Számos ruhaneműn, pólón és topokon is bizonyított.

membership_card_keskeny_vagas

Az edzőterem honlappal nem rendelkezik, viszont annál aktívabb facebook oldalt üzemeltet. A közösségi oldalakon kívül számos helyre sikeresen adaptálják a logót. Terveztem bérletkártyát, ajándékutalványt, öltözőmatricákat, one-way vision fóliákat a homlokzatra, plasztikkártyákat, flyereket, szórólapot, újsághirdetéseket és az enteriör kialakításában is szívesen álltam rendelkezésre.

konditerem_látványterve

Az egyesület komoly közösségi tevékenységet is vállal, rendezvényeket szerveznek, a sportot és az egészséges életmódot népszerűsítik. Reméljük munkájukat minél tovább segíti a közösen megalkotott grafikai arculat.